Inscripcions obertes per a un nou curs de swing
18/01/2017
Les Kol·lontai, concert inaugural del Barnasants 2017, seran aquest cap de setmana a Calaf
15/02/2017

Comencem les obres de rehabilitació

Avui dimecres, 25 de gener, hem començat les obres de rehabilitació necessàries de la nostra seu per tal d’obtenir la llicència d’activitats per part de l’Ajuntament de Calaf. L’objectiu és que puguem inaugurar la nova sala el proper setembre, durant la propera Festa Major.

Per l’execució d’aquestes obres comptem amb dues subvencions, una de la Generalitat de Catalunya, de 37.110 euros, i una altra de l’Ajuntament de Calaf de 50.000 euros emmarcada en el projecte de la Llei de Barris. A més, gràcies als Pressupostos Participatius, podrem restaurar la façana del nostre edifici. Des de la nostra entitat vam plantejar aquest projecte, amb un pressupost de gairebé 10.000 euros, que en les votacions va quedar situat en quarta posició gràcies a tots els vots dels ciutadans.

Les obres consisteixen en fer uns nous serveis en la mateixa zona on ja estaven ubicats, adaptant-los a l’actual normativa. També per qüestions legals vinculades a criteris de seguretat, cal substituir el sostre de plaques, ignifugar el sostre i col·locar-ne un de nou que ajudi a insonoritzar correctament el local.

Alhora, es duran a terme diferents actuacions per millorar l’accessibilitat al local, s’instal·larà una cortina d’aigua a l’escenari, així com panells acústics per tal d’insonoritzar les parets i minimitzar les molèsties als veïns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *