Aquest dissabte arriben ‘The Chanclettes’ amb ‘#DPutuCool’

A punt els balls per al proper mes de març
24/02/2017
Encetem el segon trimestre amb nova programació del Festival MEB
29/03/2017

Aquest dissabte arriben ‘The Chanclettes’ amb ‘#DPutuCool’

Per a aquest dissabte, 11 de març, en el marc del Festival MEB, hem programat un espectacle molt especial. El grup ‘The Chanclettes’, juntament amb la Mega Pubilla i la Lola Bastardas, portaran l’espectacle ‘#DPutuCool’ a la Sala de festes Bogart de Calaf. La representació, que tindrà lloc a les 22.30 hores, és una mescla de cabaret, ball, humor i crítica social amb una tècnica i escenificació que no deixarà indiferent a ningú.

Els artistes barcelonins van crear ‘#DPutuCool’ amb motiu del seus 20 anys de carrera, creant l’espectacle més provocador i transgressor que havien fet fins llavors i exhaurint totes les entrades de ‘El Molino’ durant l’estiu del 2014. A través del transvestisme caricaturesc, ‘The Chanclettes’ tracten temes gens frívols com el culte exagerat a la bellesa o la independència de Catalunya.

En l’espectacle també hi actuen Lola Bastardas i la Mega Pubillla, aquesta última dels Prats de Rei i que ha participat en actes, carnavals i festes majors de Calaf i l’Alta Segarra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *