Taller de swing en família juntament amb Bitxets 14

El 2 de juny, reunió informativa del Casal d’estiu ‘Un estiu de pel·lícula’
15/05/2017
La conferència d’Andreu Barnils desperta interès a Calaf
09/09/2017

Taller de swing en família juntament amb Bitxets 14

Per al proper dimarts 23 de maig, i gràcies a la nostra col·laboració, Bitxets 14 organitza un Taller de swing en família. Es tracta d’una taller on infants i pares es podran introduir en el món del swing, gaudint d’una tarda molt divertida a ritme de bona música. El taller anirà a càrrec de la professora encarregada de realitzar el Taller de swing de cada dimarts i que té una trajectòria de més de 20 anys.

La sessió, que tindrà lloc a partir de les 19.00 hores a la Sala d’actes municipal, és oberta a tothom però cal inscripció prèvia a través del correu electrònic bitxets14@gmail.com. La data límit d’inscripció és aquest dissabte, 20 de maig.

Comments are closed.