Fantàstic concert amb el Cor Trinvant, el Trio Segarrenc i A grup vocal

Encetem el segon trimestre amb nova programació del Festival MEB
29/03/2017
Enguany destinem l’1% del nostre pressupost a la junta local de Catalunya contra el càncer (AECC)
05/04/2017

Fantàstic concert amb el Cor Trinvant, el Trio Segarrenc i A grup vocal

Aquest diumenge hem viscut un gran i únic concert amb el Cor Trinvant, el Trio Segarrenc i A grup vocal (ex Amarcord), coral finalista de la segona edició del programa de TV3 ‘Oh Happy Day’. Els tres conjunts, cada un amb un estil molt propi, han fet vibrar un públic que, amb gairebé 200 persones, va omplir la Sala d’actes municipal de Calaf.

El proper acte, programat en el marc del Festival MEB, tindrà lloc el cap de setmana de Sant Jordi. Serà el divendres 21 d’abril quan a les 20.00 hores hi haurà una presentació literària a càrrec de Betsabé Garcia, autora de ‘Amb uns altres ulls. Biografia de Montserrat Roig’.  A l’acte hi participaran els alumnes de 1r de batxillerat humanístic amb el professor Josep Maria Solà, sota el títol ‘Escenaris de memòria’.

El mateix divendres, a les 22.30 al Pub Skandol, tindrà lloc el concert ‘Roig’ dedicat també a l’escriptora Montserrat Roig. En l’acte, l’actriu i directora de teatre Mònica Lucchetti narrarà passatges de la literatura de Montserrat Roig, la cantant Llúcia Vives interpretarà cançons que li agradaven a l’escriptora (chanson francesa, Ovidi…), mentre que el músic i compositor, Carles Beltran, interpretarà textos de l’escriptora musicats per ell mateix.

Comments are closed.